Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Epilare profesionala

Membru Bizoo de 11 ani.
4.40
4 stars: Foarte bun
48 pareri

Fluid profesional pentru laminare gene 3ml - Binacil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

48 lei Lei
Brand
BINACIL
Cod produs
EBX13
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Fluid pentru laminarea genelor profesional 3ml - Binacil

Fluidul pentru laminare profesional cu Keratin Booster este un produs de ingrijire si protectie de ultima generatie dupa fiecare tratament al genelor si sprancenelor.

Si genele sanatoase si viguroase au nevoie de o ingrijire suplimentara. Motiv pentru care substantele active din gelurile pentru modelarea genelor contin substante de ingrijire de o calitate superioara, deoarece procedurile chimice ca vopsitul sau modelarea genelor pot solicita structura genei.

FLUIDUL PENTRU LAMINARE profesional protejeaza in plus structura genei dupa procedurile chimice asigurandu-i vigurozitatea si luciu prin KERATIN BOOSTER

Un fluid de ultima generatie cu cele mai valoroase substante active: cheratina , proteine de matase ,proteine de grau si pantenol.

1 flacon (3 ml)

Laminarea ca un ultim pas dupa ondularea genelor sau dupa vopsire face ca genele sa devina mai stralucitoare cu cheratina, proteine de matase, proteine de grau si pantenol.

MOD DE UTILIZARE: Se aplica fluidul pentru laminare cu un microbrush de sus in jos din abundenta. A nu se spala fluidul aplicat pe gene in urmatoarele ore!

produs in Germania de Wimpernwelle
Trimite mesaj
Din Gura in Gura