Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Epilare profesionala

Membru Bizoo de 11 ani.
4.40
4 stars: Foarte bun
48 pareri

Gel igienizant maini - IgienDrop 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

295 lei Lei
Brand
ItaliCare
Cod produs
EIC05
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Gel igienizant cosmetic pentru Maini - Igiendrop 5 Litri

- la numai 39.8 lei / litru

- potrivit pentru a umple dozatoarele mai mici cu gel de 1000ml, 500ml, 100ml, etc .

FORMULA INOVATIVA

70-75% ALCOOL + 2% APA OXIGENATA

PRODUS AVIZAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLATARE MEDICO-MILITARA "CANTACUZINO"

IGIENDROP este un gel igienizant cosmetic mentolat pentru maini cu o formula de ultima generatie. Este o solutie hidroalcoholica cu un procent de ALCOOL INTRE 70 si 75% si cu o adaugare importanta de 2% APA OXIGENATA (peroxid de hidrogen) pentru a asigura o curatare mai buna si mai sigura a mainilor. Gelul curata si dezinfecteaza mainile in doar cateva secunde, nu este necesara clatirea dupa utilizarea gelului IGIENDROP.

Totodata are un EFECT HIDRATANT protejeaza mainile datorita glicerinei pure. IGIENDROP are o formulta bazata pe ingrediente de igienizare specifice, care in cateva secunde garanteaza curatarea completa si profunda a pielii mainilor. Totodata dand un efect catifelat incredibil, cu un racoritor PARFUM DE MENTOL.

IGIENDROP respecta pe deplin criteriile date de OMS (Organizatia Mondiala de Sanatate) in privinta produselor de igienizare.

MOD DE UTILIZARE: Aplica o cantiate adecvata de gel igienizant IGIENDROP pe palma mainilor tale. Frecati mainile pe toata suprafata si pe degete si pe partea superioara. Continua frecarea mainilor si a degetelor pana cand mainile sunt uscate. Acest proces ar trebui sa dureze aproximativ 20 de secunde

AVERTIZARI: inflamabil, feriti-l de flacarile deschise si de sursele de caldura. Contine alcool denaturat si peroxid de hidrogen. Evitati contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii, clatiti bine cu multa apa. Nu folositi pe copii sub 3 ani. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu ingerati.

INGREDIENTE: Alcohol denat., Aqua [Water], Isopropyl alcohol, Glycerin, Propylene glycol, Carbomer, Hydrogen peroxide, Parfum [Fragrance], Menthol, Triethanolamine, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Geraniol.

APASA AICI si descarca brosura cu produsele IGIENDROP de la ItaliCare

Ambalaj: 5 Litri gel igieniznt cosmetic in bidon de plastic cu capac

Produs fabricat in Italia de : ItaliCare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura