Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Epilare profesionala

Membru Bizoo de 11 ani.
4.40
4 stars: Foarte bun
48 pareri

Gel de developare RefectoCil Sensitive 60ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Brand
RefectoCil
Cod produs
EAV15
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Gel de Developare RefectoCil Sensitive 60ml

Produs in Austria de GWCosmetics

Gelul de Developare RefectoCil Sensitive, a fost dezvoltat in mod special pentru produsele din aceasta gama. Cu folosirea gelului de developare, puteti reduce timpul de vopsire la 3 minute, obtinand un efect care dureaza chiar pana la 6 saptamani.

Toate acestea fara iritatii si reactii alergice. Un gel de developare este suficient pentru diluarea si fixarea a 4 vopsele RefectoCil Sensitive de 15ml.

ATENTIE !

Gelul de developare RefectoCil Sensitive nu poate fi folosit cu alte vopsele de gene si sprancene care functioneaza prin principiul oxidativ.

Cu RefectoCil Sensitive puteti sa oferiti solutia perfecta pentru persoanele cu pielea si ochii sensibili si sa va asigurati ca o sa aibe ochii frumosi si naturali zi si noapte.

Noul sistem complet de vopsire in 2 pasi, va permite sa vopsiti genele si sprancenele in numai 3 minute, complet sigur, in culori pe baza de extract de plante.

RefectoCil Sensitive este usor de utilizat, atingand rezultate optime de nuantare care dureaza pana la 6 saptamani si este rezistent la apa.

Gelul de Developare 60ml RefectoCil Sensitive este pe baza de nitrat de argint. Se foloseste pentru fixarea vopselei de gene si sprancene RefectoCil Sensitive. Este usor de utilizat si nu se scurge.

Va rugam sa folositi in combinatie numai cu Gelul de Developare RefectoCil Sensitive !

SENSITIVE = fara arsuri, fara iritatii - validate prin testare.

- Prima vopsea de gene si sprancene bazata pe extracte din plante, cu coada soricelului, extract de castan, galbenele, ceai verde, sofran, hortensie, galle chineza, extract de nuc, ienupar, splinuta, urzica, afine, fructe de padure, extract de vin rosu.

DOAR 3 MINUTE TIMP DE APLICARE

TESTATE DERMATOLOGIC SI OFTALMOLOGIC

Continut: 1 tub de 60ml, 1 betisor pentru aplicare gri; suficient pentru 4 tuburi de vopsea RefectoCil Sensitive de 15ml.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura